Social media content training

Niet voor altijd ergens aan vast zitten? Leer het dan zelf. Een training van drie maanden waarin je de kneepjes van social media leert. Wat wil ik eigenlijk met mijn bedrijf uitstralen? Hoe creëer ik interactie met mijn publiek? Hoe vind ik mijn doelgroep, hoe krijg ik meer volgers en hoe ga ik geld verdienen met social media? Het zijn allemaal thema’s die tijdens de training aan bod komen.

  • Één fotoshoot op locatie t.w.v 249,99,- 
  • Een stijlboek dat we samen, voor jouw onderneming, gaan opstellen
  • Gepersonaliseerde sjablonen voor social media, in de kleuren van jouw onderneming
  • Elke 14 dagen theorie + één thuisoefening in videovorm
  • 14- daagse feedback momenten       

164,99,- per maand (x3)                                                                                  

 

Paars

De kleurEven a child knows how valuable the forest is. The fresh, breathtaking smell of trees. Echoing birds flying above that dense magnitude. A stable climate, a sustainable diverse life and a source of culture. Yet, forests and other ecosystems hang in the balance, threatened to become croplands, pasture, and plantations.

Na drie maanden:

  • Een uitgebreid, gepersonaliseerd adviesgesprek om je doelen te bepalen en een plan op te stellen
  • Gesprek met mij iedere 2 weken
  • 5 work-outprogramma’s per week aangepast op jouw doelen en voortgang
  • Voedingstips om je bij je doelen te helpen

week 1: professionele fotosessie

+ thuisoefeningen

Tijdens de eerste twee weken van de cursus worden professionele foto’s gemaakt. Dit omdat dit de basis is voor professionele story-telling. Jij hoeft daarin niet persé op de voorgrond te staan. We maken iets wat bij jou past.

week 2: Opstellen van het stijlboek

+ thuisoefeningen

In week 3 wordt het stijlboek opgesteld. Hierin komen de huiskleuren van jouw onderneming vast te staan. Ook lettertypes en kleurencombinaties kun je hierin terug vinden. De keuzes die hiervoor gemaakt worden, gebeuren natuurlijk in samenspraak met jou.

week 3: Designen van social media sjablonen

+ thuisoefeningen

In week 3 worden de sjablonen voor jouw toekomstige social media posts vormgegeven. Dit gebeurt uiteraard in de kleuren en de lettertypes die staan vastgelegd in het stijlboek. Nadat je de sjablonen hebt ontvangen ga je deze zelf invullen. Dit kan je, want je leert tijdens de cursus hoe om te gaan met ‘Canva’.

week 3/5: Thuisoefeningen

Nadat je met ‘Canva’ overweg kunt, leer je aantrekkelijke berichten voor Facebook en Instagram te schrijven. Ook leer ik je een programma kennen dat de posts automatisch voor jou gaat posten. Daar hoef je dan zelf niet meer aan te denken. Een last minder op je schouders.

week 4/6: Feedback

Iedere 14 dagen kun je gebruik maken van een feedback ronde. Op die manier krijg je constructieve feedback op de posts die je geschreven hebt of op een van de thuisoefeningen die je hebt gedaan.