Online communicatie

Wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Het begint met een goed gesprek. Daarin kijken we samen hoe we jouw bedrijf in de online schijnwerpers gaan zetten. Wat heeft jouw bedrijf daarvoor nodig en wat nu juist precies niet?

Vervolgens kijken we welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit. Een pakket waarbij je je algehele socials uit handen laat nemen, zodat je zelf nergens meer over hoeft na te denken? Of een learn-pakket waarbij je zelf aan de slag gaat? Hierbij word je in drie maanden wegwijs gemaakt in de jungle die social media voor velen kan zijn. Je kunt dan na die drie maanden professioneel en vaardig uit de voeten met social media kanalen als Facebook en Instagram. Ook weet je daardoor nieuwe klanten te generen of meer verkopen te draaien.

Naast dat ik je begeleid in dat proces, lever ik ook de professionele content aan die je daar voor nodig hebt. Een stijlboek, professionele foto’s en de grafische vormgeving. Daar hoef jij dus niet meer aan te denken.

Daarnaast bied ik ook losse diensten en projecten aan. Denk aan een professionele fotoshoot op locatie, een promotievideo voor een nieuw traject of product dat jij aan het opzetten bent of een coachingsgesprek van 30 of 60 minuten.

PARTNERS