social media content training paars

Niet voor altijd ergens aan vast zitten? Leer het dan zelf. Een training van drie maanden waarin je de kneepjes van social media leert. Wat wil ik eigenlijk met mijn bedrijf uitstralen? Hoe creëer ik interactie met mijn publiek? Hoe vind ik mijn doelgroep, hoe krijg ik meer volgers en hoe ga ik geld verdienen met social media? Het zijn allemaal thema’s die tijdens de training aan bod komen.

Wat je kunt verwachten?

  • Één fotoshoot op locatie t.w.v 249,99,- (tijdelijk gratis inbegrepen tot 1 januari 2023)
  • Een stijlboek dat we samen, voor jouw onderneming, gaan opstellen
  • Gepersonaliseerde sjablonen voor social media, in de kleuren van jouw onderneming
  • Elke 14 dagen theorie + één thuisoefening in videovorm
  • 14- daagse feedback momenten       

164,99,- per maand (x3)

cursisten die je voor gingen

Na drie maanden:

  • Een gestroomlijnd beeld dat correspondeert met de waardes van jouw onderneming op Facebook en Instagram
  • Kun je uit de voeten met Buffer en Canva
  • Je weet pakkende teksten te schrijven die aansluiten bij jouw doelgroep
  • Je weet waar jouw online doelgroep zich bevind en weet met hen in contact te komen
  • Je hebt een concreet plan, hoe jouw onderneming gaat groeien door social media

week 1: professionele fotosessie

+ thuisoefeningen

Tijdens de eerste twee weken van de cursus worden professionele foto’s gemaakt. Dit omdat dit de basis is voor professionele story-telling. Jij hoeft daarin niet persé op de voorgrond te staan. We maken iets wat bij jou past.

week 2: Opstellen van het stijlboek

+ thuisoefeningen

In week 3 wordt het stijlboek opgesteld. Hierin komen de huiskleuren van jouw onderneming vast te staan. Ook lettertypes en kleurencombinaties kun je hierin terug vinden. De keuzes die hiervoor gemaakt worden, gebeuren natuurlijk in samenspraak met jou.

week 3: Designen van social media sjablonen

+ thuisoefeningen

In week 3 worden de sjablonen voor jouw toekomstige social media posts vormgegeven. Dit gebeurt in de kleuren en de lettertypes die staan vastgelegd in het stijlboek. Nadat je de sjablonen hebt ontvangen ga je deze zelf invullen. Dit kan je, want je leert tijdens de cursus hoe om te gaan met ‘Canva’.

week 3/5: Thuisoefeningen

Nadat je met ‘Canva’ overweg kunt, leer je aantrekkelijke berichten voor Facebook en Instagram te schrijven. Ook leer ik je een programma kennen dat de posts automatisch voor jou gaat posten. Daar hoef je dan zelf niet meer aan te denken. Een last minder op je schouders.

week 4/6: Feedback

Iedere 14 dagen kun je gebruik maken van een feedback ronde. Op die manier krijg je constructieve feedback op de posts die je geschreven hebt of op een van de thuisoefeningen die je hebt gedaan.

week 6 tm 13: Thuisoefeningen

In de laatste 7 weken van de training kun je grotendeels zelf uit de voeten. Je leert waar je jouw potentiële klanten online kunt vinden, je leert promotie te maken voor de diensten die je aanbied en je leert hoe je jouw online netwerk vergroot. Ook tijdens deze weken is er een 14- daags contactmoment waarin we jouw voortgang bespreken.